Home / Web Development

Website pakketten

De website van elk bedrijf is de eerste kennismaking en daarmee ook de eerste indruk die een potentiële klant van jouw bedrijf krijgt. Daarom is een goede website erg belangrijk. Wij helpen je graag! Bij ons kun je een professionele website laten maken of ontwerpen door het gepassioneerde en kundige team van Mega Marketeers. Wij zorgen er daarbij natuurlijk voor dat je website op alle platforms (desktop, tablet en mobiel) goed werkt en makkelijk navigeert.

Een gebruiksvriendelijke website

Ontwerpbeslissingen in nauwe samenspraak met jou

En natuurlijk een mega verbluffend ontwerp

Bekijk pakketten
triangles-white-2

Webshop pakketten

Een website laten maken is niet hetzelfde als een goede webshop laten maken. Bij het maken van een webshop komen namelijk weer hele andere aspecten kijken. Je zult er ten eerste voor moeten zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw webshop weten te vinden. Daarna moeten deze bezoekers natuurlijk ook wat kopen. Ook hierbij kan Mega Marketeers helpen! Onze designers zorgen dat jouw site precies uitstraalt wat jouw klanten willen zien. Je webshop krijgt een herkenbaar en betrouwbaar uiterlijk, waardoor klanten ook echt van je zullen kopen.

Een gebruiksvriendelijke webshop

Straal precies uit wat jouw klanten willen

Een mega goede webshop waardoor jij meer zal verkopen

Bekijk pakketten
triangles-white-3

Onderhoud pakketten

Een website onderhouden kost tijd. Maar niet iedereen heeft die tijd. Mega Marketeers biedt uitkomst! Wij zorgen dat jouw site goed blijft werken en dat er regelmatig een back-up gemaakt wordt, zodat je nooit het risico loopt dat je je hele site kwijtraakt. Eventueel kunnen wij ook regelmatig je afbeeldingen, foto’s en video’s aanpassen, zodat je site er altijd fris uitziet en met de tijd meegaat!

Nooit meer onderhoud aan je website

Altijd een mega goede en frisse webpagina

Bekijk pakketten