Vlaggen en Spandoeken

Mega Marketeers biedt u diverse kwaliteitsvlaggen en spandoeken in elk gewenste afmeting voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt ze laten bedrukken ter promotie van uw evenement of om uw bedrijf permanent in de schijnwerpers te zetten. Wij produceren op een vakkundige, milieuvriendelijke en innovatieve manier, vrijwel alles is mogelijk bij ons als u promotionele materialen op doek nodig heeft.

Mega Marketeers heeft eigen vakmensen in huis die u kunnen helpen een ontwerp te maken, zij begeleiden u tijdens het hele project. Wij blijven net zo lang tot alles naar wens is. Door snel te schakelen kunnen wij zeer korte levertijden garanderen van 5/ 7 werkdagen.

Vlaggen

Het gebruik van vlaggen is niet voor niets een van de meest voorkomende en meest effectieve manieren van het maken van reclame. Een vlag trekt de aandacht, men loopt er niet zomaar voorbij zonder er naar te kijken. Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een vlag voor uw bedrijf? Of wilt u als particulier bijvoorbeeld een landenvlag of een vlag voor een speciale gelegenheid?

De vlaggen worden geprint in CMYK, dit betekent dat we ruim 98% van alle kleuren kunnen produceren. Helaas zijn metaalkleuren als zilver en goud wat lastiger om te printen, maar dit kunnen wij wel voor u leveren door middel van zeefdruk.

Indoorbanners

Indoorbanners zijn een populair en veel gebruikt promotiemiddel bij bedrijven en op evenementen. Deze spandoeken zijn eenvoudig te vervangen, en daarom ideaal te gebruiken als promotiemateriaal. 

Voor iedereen handig in gebruik 

Dit reclamedoek kan in een frame worden bevestigd en is dus handig in gebruik en om te wisselen. Ze zijn te maken in diverse afmetingen, en daarmee kunnen ze een groot oppervlak bedekken. Ideaal dus om uw bedrijf of evenement in het oog te laten springen op beurzen en congressen. Als ze al van ver af te zien zijn, is een groot statement zo gemaakt! Maar het is natuurlijk niet alleen te bestellen voor bedrijven, ook particulieren kunnen bij Mega Marketeers terecht voor een banner. 

Outdoorbanners

Deze outdoorbanners kunnen makkelijk omgewisseld worden doordat ze in een frame worden bevestigd. Ook zijn deze banners beschikbaar in een grote variëteit aan afmetingen, u kunt er dus zowel grote als kleinere oppervlakken mee bedekken. U bedrijf springt dus zeker in het oog als u gebruik maakt van dit promotiemateriaal. Al van grote afstand maakt u duidelijke reclame voor uw bedrijf of evenement. Als particulier kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor uw gepersonaliseerde outdoorbanner. Iemand op een leuke manier weer thuis welkom heetten? Met een opvallende banner word dit natuurlijk de perfecte verassing!

De outdoorbanners van Mega Marketeers worden standaard geleverd met een zoom en ringen om de 30 centimeter van de banner. Met spinhaken, zwanenhals-rekkers, rubberen ringen met S-haak, of stormfix-spanners kunt u de spandoeken mooi strak in het frame spannen.

Rolbanners

Met rolbanners van Mega Marketeers komt de boodschap wel over! Roll up banners zijn een van de belangrijkste middelen om reclame mee te maken op beurzen of congressen. Als u uw bedrijf op een beurs aan het promoten bent, wilt u natuurlijk dat uw bedrijfsnaam mooi en strak gepresenteerd wordt voor potentiele klanten. Onze rolbanners springen gelijk in het oog en zijn daarom handig als ondersteunend of informatief hulpmiddel bij een stand, maar ook voor reclame of als wegwijzers op andere soorten evenementen. Of het nu gaat om eenmalig acties of om permanent uw bedrijf te promoten. De rolbanners worden in eigen huis gedrukt en afgewerkt, zo bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. De rolbanner is licht van gewicht dus makkelijk mee te nemen. De standaard hoogte is 200 cm en breedte is vanaf 80 cm. Maar wilt u een ander formaat dan kunnen wij dat voor u realiseren.

Beachflags

Beachflags hebben een bijzondere vorm en waaien met alle winden mee. Dus waarom niet uw merk promoten door middel van deze speciale beachflags van Mega Marketeers? Deze mooi gevormde strandvlaggen trekken de aandacht wel. De beachflags zijn er natuurlijk voor op het strand, maar zeker ook voor op evenementen en beurzen.

De beachvlaggen van Mega Marketeers zijn betaalbaar en daarbij inzetbaar voor allerlei activiteiten en evenementen, zowel indoor als outdoor. 

Vlaggenmasten

De vlag kan gehesen worden! Uw reclame mag wel boven alles uitsteken, niet waar? Bij Mega Marketeers kunt u terecht voor allerlei soorten vlaggenmasten.

Deze masten zijn toepasbaar voor zowel zakelijk als particulier gebruik en de plaatsing van deze masten wordt tegen scherpe prijzen keurig door ons verzorgd! 

Gallerij