Van design tot content creatie wij zijn er klaar voor

Wij zijn op een missie en die missie is jouw helpen. Helpen met uniek te zijn in je marketing en communicatie zowel online als offline. Een complete re-design van je huidige huisstijl, sociale media campagnes of wil je elke week een nieuwe blog voor je website. De Mega Marketeers zijn voor elke opdracht ready to GO. 

Dus ben jij op zoek naar een online marketing bureau in IJsselstein? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus een kwartier rijden en je bent bij ons op kantoor. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek bij ons op kantoor. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen, dus ook in Lopik en omgeving?  Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of social media, Mega Marketeers is er om jouw bedrijf te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet. 

Social media

Heb jij een Facebook of Instagram account wat al jaren niet meer gebruikt word maar wat je toch weer in gebruik wilt nemen om zo in contact te komen met je klanten? Weet je niet of heb je geen tijd om berichten te plaatsen en te maken? Mega Marketeers helpt jou hierbij, wij maken berichten die relevant zijn voor jouw doelgroep. Ook foto’s en video’s behoren tot de mogelijkheden om je social media kanaal leuk en informatief te houden voor je fanbase. Berichten van jouw bedrijf in IJsselstein zullen in overleg geplaatst worden. Uiteraard kunnen we ook een Youtube kanaal voor je op zetten.

Samen gaan we in overleg over welke bedrijfs kleuren, je doelgroep, je propositie en bepalen we samen welke richting we opgaan. Hoe gaan we jouw doelgroep benaderen en hoe gaan we ze aanzetten tot actie? Heb je een webshop of fysieke winkel of misschien verkoop je wel diensten. Elk bedrijf heeft een eigen benadering nodig en die zullen wij uitwerken voor je. Mega Marketeers hecht grote waarde aan regelmatig overleg en communicatie zodat wij de juiste weg samen kunnen bewandelen.

Offline en online

Van design tot content creatie wij zijn er klaar voor. Wij zijn op een missie en die missie is jouw helpen. Helpen met uniek te zijn in je marketing en communicatie zowel online als offline. Een complete re-design van je huidige huisstijl, sociale media campagnes of wil je elke week een nieuwe blog voor je website. De Mega Marketeers zijn voor elke opdracht ready to GO. 

Portfolio Mega Marketeers