Home / Diensten / Marketing & Sales

 

Strategie advies

Marketingstrategie is een juiste fit tussen markt en organisatie om vervolgens de doelgroep te benaderen met de daarvoor bestemde marketinginstrumenten. Wij kunnen je helpen met de meest belangrijke vragen te beantwoorden om jouw doelgroep te bereiken. Welke doelgroep wil je bereiken, hoe wil je ze bereiken? Wat spreekt jouw doelgroep aan in content en beeldmateriaal?
 
Allemaal vragen die wij samen beantwoorden en aan de hand van die antwoorden een strategie gaan bepalen om jouw doelgroep te bereiken.
 
Gratis Advies

 

Adverteren voor een fysieke winkel
of webshop Google Ads

Webshops zijn de afgelopen jaren erg populair geworden en dat heeft Google gemerkt. Veel van de automatische biedstrategieën zijn dan ook rondom webshops gemaakt. Wij adviseren bij webshops daarom een automatische biedstrategie te gebruiken. Google heeft zich hier zo in gespecialiseerd dat het gebruiken van een strategie als Doel-ROAS (Return on Ad Spent) erg rendabel kan zijn. Voor winkelbezoek is dit overigens een heel ander verhaal. Wij gebruiken het liefst Handmatige CPC als biedstrategie. Hiermee heb je de touwtjes helemaal in eigen handen. Lees hier meer.

Gratis Advies