Stoute kikkers

Wie regelmatig stockfoto’s gebruikt voor zijn website of webshop kent ze wel. Foto’s waarvan je je afvraagt waar men ze ooit voor gaat gebruiken. Op alle stockfoto websites staan honderduizenden foto’s die ooit gemaakt zijn met de gedachte dat iemand ze ooit wel gaat gebruiken voor een item. Tja, daar hebben ze gelijk in want wij besteden een heel blog aan rare foto’s van stockfoto websites.

Bij veel van deze foto’s kun je de humor nog wel inzien maar het meeste van de foto’s is toch echt overbodige moeite geweest.  Zo staat er op Pixabay een reeks met kikker beeldjes die allerlei rare poses aannemen waarbij je vaak geen idee hebt waar het over gaat. Meest opvallende uit deze reeks is drie kikkers die in een broekje kijken bij een andere kikker. Als je de rest van de serie bekijkt zie je dat ze niet eens een broek aanhebben.

stockfoto

Wie o wie maakt die rare stockfoto

Heb jij een idee waar je die stockfoto ooit voor zal gaan gebruiken? Wij horen het graag van je, stuur je suggestie door naar mailadres info@megamarketeers.nl en wij plaatsen de leukste reacties op onze website. Dus kom maar op met die creatieve uitingen.

stockfoto

Waarom dan

Iemand heeft die foto’s bedacht en gemaakt, maar waarom? Hoe komt iemand erbij dat wij graag foto’s zouden plaatsen van fotomodellen die wel erg overdreven nep een emotie uitbeelden? Bij welk artikel met welk onderwerp plaats je dat? En nog belangrijker…welke emotie beeld ze uit? Wij hebben ons suf gepiekerd maar komen niet tot een sluitend antwoord op de vraag…Waarom?

Je moet er niet te lang bij nadenken want sommige stockfoto’s zijn zo onbegrijpelijk dat ze weer grappig worden. En dat is het belangrijkste. Zie ook de humor in van stockfoto’s en neem ze vooral niet te serieus. Aangezien deMega Marketeers wel van een beetje gein houden zullen wij bij bepaalde artikelen een stockfoto plaatsen waarvan je denkt…why?

stockfoto

Hey, heb je kunnen vinden wat je zocht?

Wat hoopte je te vinden op onze website?