Home / Online Marketing

Facebook pakketten

Facebook marketing is essentieel voor ieder bedrijf dat online wil groeien. Door Facebook op de juiste manier in te zetten vergroot je je bereik en zul je meer klanten werven. Onze Facebook marketing experts zullen ervoor zorgen dat jouw Facebook pagina de boost krijgt die hij verdient. Wij bedenken samen met jou de juiste content die het best aansluit bij je doelgroep, zetten de beste advertentiecampagnes op en zorgen voor de juiste volgers. Zo krijg je een grotere Facebook pagina met volgers die gaan zorgen voor meer omzet!

Laat onze Facebook marketing experts jouw pagina boosten

Door doelgroeponderzoek meteen meer klanten

Mega goede content die je volgers willen zien

Bekijk pakketten
triangles-white-2

Instagram pakketten

Instagram heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Waar het een paar jaar geleden werd gezien als ‘leuk voor erbij’, is Instagram nu een geweldig platform met een potentieel enorm bereik voor je visuele content. Hoe maak je daar gebruik van? Daarbij kunnen wij je helpen! Onze experts zorgen er met een uitgekiende Instagram marketing strategie voor dat jouw pagina volgers krijgt en gezien wordt, waardoor je meer klanten zult krijgen. Samen met jou zorgen we voor een grote Instagram pagina met ijzersterke content!

Vergroot je bereik op Instagram

In samenspraak met jou plaatsen wij ijzersterke content

Een mega goede pagina met potentie om verder te groeien

Bekijk pakketten
triangles-white-3

LinkedIn pakketten

‘Het grootste professionele netwerk ter wereld.’ Zo noemt LinkedIn zichzelf. Met bijna 650 miljoen leden is het potentiële bereik van je LinkedIn bedrijfspagina enorm. Bovendien is de doelgroep van LinkedIn flink anders dan andere sociale media kanalen door het professionele karakter. Dat vraagt echter wel een andere tone-of-voice en daarbij kunnen wij jou helpen. Onze LinkedIn experts zorgen ervoor dat jij de beste content op je Linkedin bedrijfspagina krijgt om de juiste snaar te raken op dit unieke sociale netwerk, zodat jij onder mede-professionals het beste uit je bedrijf haalt en meer klanten zult werven.

  • Vind de juiste tone-of-voice op hét internationale professionele netwerk
  • Geheel ontwerpproces met input en feedback
  • Mega professionele en representatieve bedrijfspagina
Bekijk pakketten

YouTube pakketten

YouTube is hét videoplatform bij uitstek. Door op YouTube goede content te plaatsen, kun je mensen uit verschillende groepen en van verschillende leeftijden op een eenvoudig te begrijpen manier een boodschap duidelijk maken. Het team van Mega Marketeers heeft een passie voor video en zorgt met geweldige video’s dat jij de juiste doelgroep op YouTube aanspreekt. Door het goede werk van onze experts op het gebied van fotografie, video, visueel design en tekst zorgen wij voor een mooi totaalpakket waarmee jij je bedrijf op een flitsende en behapbare manier aan (potentiële) klanten presenteert!

Meer bereik op het grootste videoplatform van de wereld

Onze experts werken met jou samen voor flitsende content

Mega goede video’s waarmee jij je bedrijf goed presenteert

Bekijk pakketten

TikTok pakketten

TikTok is zonder meer een van de snelstgroeiende social media platforms van dit moment. Vooral onder erg jonge smartphonegebruikers is de app populair: 80 procent van de gebruikers is tussen de 6 en 24 jaar. Met een goed TikTok account met de juiste video’s kun je deze jonge mensen als geen ander activeren. Samen met jou bedenken onze social experts de beste content voor jouw TikTok account, waarmee je de unieke en jonge doelgroep van dit kanaal op de juiste manier aanspreekt en nieuwe klanten krijgt!

Kans om een uitermate jonge doelgroep aan te spreken

Bereik je doelgroep op een speelse manier

Mega goede TikTok video’s die jouw doelgroep activeren

Bekijk pakketten
triangles-white-2

Snapchat pakketten

Snapchat kent een massale hoeveelheid gebruikers, maar als bedrijf is het lastig om het meeste uit dit netwerk te halen. De content is bijzonder snel van aard: een foto of video krijg je hoogstens een paar seconden te zien voordat hij weer van je scherm verdwijnt. Wat kun je daar nou als bedrijf mee? Daarbij kunnen wij je helpen! Door middel van de beste Snapchat content kun je wel degelijk Snapchat gebruiken om jouw bedrijf te laten groeien. Wij bedenken met jou een effectieve Snapchat campagne, zodat jij met dit netwerk je omzet kan verhogen.

Vind de juiste manier om Snapchat voor jouw bedrijf te gebruiken

Realiseer snelle en effectieve groei op Snapchat

Mega goede snaps die jouw doelgroep zullen aanspreken

Bekijk pakketten
triangles-white-3

Pinterest pakketten

Pinterest is misschien niet zo bekend als Facebook of Instagram, maar juist voor adverteerders kan dit een ontzettend interessant platform zijn. In een onderzoek geeft 48 procent van de gebruikers van Pinterest (in Nederland zijn dat er zo’n 3 miljoen) aan het platform te gebruiken om producten te vinden en te kopen. Dat is veel meer dan bij Instagram (10 procent) en Facebook (14 procent). Ontzettend interessant als je iets verkoopt en meer omzet wilt maken, dus!

  • Uniek sociaal platform dat heel geschikt is voor verkopers
  • Ruim 3 miljoen gebruikers in Nederland
  • Mega goede pins waardoor je meer klanten zult krijgen en meer zult verkopen
Bekijk pakketten