Printen en Lamineren

Op het gebied van printen is er meer mogelijk dan u denkt, van A6 tot aan A0 en elk formaat daartussenin. Heeft u speciale wensen? Wij beschikken over de juiste kennis en vakmensen om uw project tot een goed einde te brengen. Ons ontwerpteam gaat samen met u aan de slag om het perfecte ontwerp te realiseren. Door onze contacten kunnen wij vaak al binnen 24 uur een eerste proefdruk voor u verzorgen. De state-of-the-art printers zijn ongelofelijk snel, printen de helderste kleuren met precisie en in een hoge resolutie.

Printen

Bij Mega Marketeers bent u aan het juiste adres als u op zoekt bent naar iets creatiefs en anders, ontwerpen die niet zomaar uit gewone printers komen rollen. Daarnaast bent u tevens bij ons aan het juiste adres als u behoefte heeft aan grote hoeveelheden die u moet uitprinten. Ten slotte produceren wij dit tevens op hoge snelheid, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. Snel, voor een goede prijs en van een hoge kwaliteit. Niet voor niets beloven wij u altijd 100% klanttevredenheid. Wat uw behoeften ook zijn, bij Mega Marketeers bent u aan het juiste adres als het om printing gaat.

Lamineren

Lamineren is de ideale oplossing om uw drukwerk te beschermen tegen beschadiging of weersinvloeden. Wanneer iets gelamineerd wordt, wordt op het drukwerk een zelfklevende, transparante folie aangebracht. Het is een verbindingstechniek, bedoeld om twee of meerdere (plastic) lagen samen te voegen. Dit ter bescherming van uw printwerk, maar ook om uw werk een wat professionelere uitstraling te geven. Bij Mega Marketeers bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de beste manier om uw drukwerk te laten lamineren. Scheuren en krassen behoren tot het verleden. Lamineren is een methode die er tegelijkertijd verkleuring van uw print kan voorkomen. kan beschermen van uw print tegen verkleuring. Alleen maar positieve aspecten als u kiest voor het laten lamineren van uw printwerk door Mega Marketeers.

Snijteksten

Snijteksten, ook wel bekend als plakletters of letterstickers, zijn stickers waarbij de belettering of de afbeelding (bijv. het logo) uit vinyl worden gesneden. Deze snijteksten zijn te plaatsen als reclame op bedrijfspanden, borden, auto’s, en nog veel meer. De toepassing is eindeloos. Op vele ondergronden zijn deze snijteksten te plaatsen dus. Tevens zijn ze geschikt voor zowel binnen als buiten en kleurecht. Daarnaast zijn de stickers verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren, maar ook full color behoort tot de mogelijkheden. Bij Mega Marketeers vindt u de snijteksten die u zoekt.

Dankzij de geavanceerde snijmachines die wij hanteren is geen uitdaging ons te groot. Wat u ook nodig heeft voor uw reclameboodschap, van letters tot het uitsnijden van uw logo, bij Mega Marketeers kan alles wat u zich kan bedenken een realiteit worden. Wij helpen u graag.

Freeswerk

Freeswerk is een manier om ingewikkelde vormen uit allerlei materialen te creëren. Wat u ook voor ogen heeft voor uw tekst, logo of andere afbeeldingen, wij kunnen het voor u ontwerpen en maken in eigen studio. Mega Marketeers beschikt over een groot assortiment aan gefreesde en gelaserde freesletters, variërend in materialen, diktes, kleuren en kwaliteiten. Het frezen van letters of afbeeldingen wordt vooral gedaan voor ontwerpen voor op de gevel of op binnenmuren.

Wij hanteren bij veel varianten een uniek kliksysteem, waardoor het plaatsen en verwijderen van het freeswerk voor bijvoorbeeld: onderhoud een fluitje van een cent is. Plaatsing door onze vakkundige monteurs is een mogelijkheid. Mega Marketeers begeleidt u bij het creëren van het ontwerp dat u voor ogen heeft, zodat uw idee omgezet wordt naar een strak, professioneel en in het oog springend freeswerk. Wij werken nauw met u samen, zodat wij pas over gaan tot het produceren van het freeswerk wanneer u 100% tevreden bent met het ontwerp.

Stickers

Stickers en buitenreclame: ze gaan hand in hand samen. Stickers bieden u flexibiliteit, kunnen groot of compact zijn en zijn makkelijk te plaatsen en weer te verwijderen. Mega Marketeers is een expert op het gebied van stickers. Dankzij ons enorm assortiment kunnen wij stickers leveren in elk formaat, vorm, kleur en vervaardigd van verschillende materialen. Binnen of buiten, op elke ondergrond, langdurig of kortstondig… dankzij onze jarenlange ervaring en expertise is het creëren en produceren van de sticker die u voor ogen heeft een taak die u met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Tientallen productiemachines staan tot onze beschikking, zodat wij onze klanten pijlsnel zowel kleine als grote oplagen kunnen leveren. Omdat wij onze eigen productie uitvoeren, kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Daarnaast beschikken wij over de meest geavanceerde, digitale snijmachines, dus elke vorm kunt u bij ons ook daadwerkelijk bestellen. Wij gaan pas over tot het produceren van de stickers wanneer u 100% tevreden bent over het concept.