Point of Sale materiaal

Met point of sale-materialen brengt u uw product bij de kassa onder de aandacht van de mensen. Het beslissingsproces van de koper speelt zich grotendeels af op de winkelvloer, dus daar moeten acties goed zichtbaar zijn. De meeste impulsaankopen vinden plaats als men moet wachten om af te rekenen bij de kassa. Een uitgelezen kans om de verkoop te stimuleren door vlaggetjes, kleine banners en verkoop displays. Deze kleine impulsaankopen worden steeds belangrijker voor de omzet.

Mega Marketeers denkt met u mee welke uitingen voor u en uw doelgroep geschikt zijn. Uiteraard moet er rekening gehouden met de beschikbare ruimte.

Instore promotie materiaal

Nog steeds het belangrijkste promotie middel in winkels zijn de plafondborden. Opvallende teksten en kleuren wijzen de consument op het belang van een aanbieding. 

Niet alleen plafondborden maar een algehele aankleding van de winkel met promotie materiaal verleid de klant tot impulsaankopen. Vloerreclame, schapkaartjes, displays het hoort er allemaal bij. Mega Marketeers kan u adviseren en begeleiden in het hele winkelconcept.