Mega Marketeers

Wij zijn Mega Marketeers ofwel bijgenaamd , M & M. Sinds enkele jaren werken we vanuit het midden des lands Vianen nabij Utrecht. Gedreven door marketing is het ons doel om jouw werk uit handen te nemen, je bent immers al druk genoeg met ondernemen. Oke..wij ook maar ieder zijn of haar vak en kennis. Over kennis gesproken, die hebben wij kant en klaar in huis en gebruiksklaar. Het team van M & M houd ervan om snel te schakelen en daar naar te handelen, de wereld van marketing gaat steeds sneller en wij ook. Voordat we voor jou aan de slag gaan is het eerst tijd voor een bakkie om nader kennis met elkaar te maken, je wilt toch weten voor wie je gaat werken en nog belangrijker wat vertelt jouw bedrijf en wat heeft jouw bedrijf nodig?

Mega Marketeers heeft voor elk specialisme iemand in huis, of het nu om SEO, SEA , Adwords, webdesign of Social Media marketing gaat. Laten we kennis maken en delen.

Bekijk ons werk

Werkwijze van M & M

Doordat wij nauw contact met jou als klant houden ben je verzekerd van de beste marketing resultaten. Regelmatig contact en overleg over de voortgang van projecten vinden wij een van de belangrijkste dingen in een samenwerking.

Door regelmatig contact te houden ontstaat er een kennisoverdracht naar ons marketing team zodat wij nog beter in kunnen spelen op actuele zaken en trends binnen jouw branche.

Ons mega team

Niels Dommisse

Social Media Marketeer niels@megamarketeers.nl

Marcella van Maanen

Web & Grafisch Ontwerper marcella@megamarketeers.nl

Rick Phaff

AdWords Specialist
 rick@megamarketeers.nl