Ons mega team

Said Makhout

Marketing strategie adviseur
info@megamarketeers.nl

Niels Dommisse Social Media

Niels Dommisse

Social Media Marketeer niels@megamarketeers.nl

Marcella van Maanen Web & Grafisch

Marcella van Maanen

Web & Grafisch Ontwerper marcella@megamarketeers.nl

Rick Phaff

AdWords Specialist
 rick@megamarketeers.nl

Collega worden?

Stagiaire / open sollicitatie
 info@megamarketeers.nl

Specialist gezocht!

Content marketing SEA / SEO
 info@megamarketeers.nl

Specialist gezocht!

Web & Grafische vormgever
 info@megamarketeers.nl

Wij zijn de…

…MEGA MARKETEERS

Sinds enkele jaren werken we vanuit Vianen nabij Utrecht. Gedreven door marketing is het ons doel om jouw werk uit handen te nemen, je bent immers al druk genoeg met ondernemen. Oke..wij ook, maar ieder zijn of haar vak en kennis. Over kennis gesproken, die hebben wij kant en klaar in huis en gebruiksklaar. Het team van Mega Marketeers houd ervan om snel te schakelen en daar naar te handelen, de wereld van marketing draait immers steeds sneller en wij draaien mee. Voordat we voor jou aan de slag gaan is het eerst tijd voor een bakkie om nader kennis met elkaar te maken, je wilt toch weten voor wie je gaat werken en nog belangrijker wat vertelt jouw bedrijf en wat heeft jouw bedrijf nodig?

Mega Marketeers heeft voor elk specialisme iemand in huis, of het nu om SEO, SEA , Google Ads, webdesign of Social Media marketing gaat. Laten we kennis maken en delen.

Bekijk ons werk

WERKWIJZE VAN MEGA MARKETEERS

Doordat wij nauw contact met jou als klant houden ben je verzekerd van de beste marketing resultaten. Regelmatig contact en overleg over de voortgang van projecten vinden wij een van de belangrijkste dingen in een samenwerking.

Door regelmatig contact te houden ontstaat er een kennisoverdracht naar ons marketing team zodat wij nog beter in kunnen spelen op actuele zaken en trends binnen jouw branche.