Op zoek naar een online marketing bureau in Vianen?

Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus een paar minuten rijden en je bent bij ons. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je op kantoor voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen, dus ook in Vianen en omgeving?  Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of social media, Mega Marketeers is er om jouw te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet. 

Mega Marketeers heeft een team specialisten met marketing in hun DNA de drive om te scoren en jouw van dienst te zijn in online marketing. Wil je er een nieuwsbrief uit per e-mail of wil je een complete campagne. Mega marketeers denkt met je mee over de beste strategie die past bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering. Wij ontwerpen en versturen maar niet voordat jij gezien hebt wat we versturen.

Social

Heb je een Instagram account wat al jaren niet meer gebruikt word maar wat je toch weer in gebruik wilt nemen om zo in contact te komen met je klanten? Weet je niet of heb je geen tijd om berichten en foto’s te plaatsen en te maken? Mega Marketeers helpt jou hierbij, wij maken berichten die relevant zijn voor jouw doelgroep. Ook foto’s en video’s behoren tot de mogelijkheden om je social media kanaal leuk en informatief te houden voor je fanbase. Berichten van jouw bedrijf in Vianen zullen in overleg geplaatst worden. 

Samen gaan we in overleg over welke bedrijfs kleuren, je doelgroep, je propositie en bepalen we samen welke richting we opgaan. Hoe gaan we jouw doelgroep benaderen en hoe gaan we ze aanzetten tot actie? Heb je een webshop of fysieke winkel of misschien verkoop je wel diensten. Elk bedrijf heeft een eigen benadering nodig. Mega Marketeers hecht grote waarde aan regelmatig overleg en communicatie zodat wij de juiste weg samen kunnen bewandelen.   

Content

Van design tot content creatie wij zijn er klaar voor. Wij zijn op een missie en die missie is jouw helpen. Helpen met uniek te zijn in je marketing en communicatie zowel online als offline. Een complete re-design van je huidige huisstijl, sociale media campagnes of wil je elke week een nieuwe blog voor je website. De Mega Marketeers zijn voor elke opdracht ready to GO. 

Portfolio Mega Marketeers