Marketingbureau in Schoonhoven?

Op zoek naar een online marketingbureau in de omgeving van Schoonhoven? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus een kleine 30 minuten rijden en je bent bij ons. Onder het genot van een lekkere kop thee of koffie met iets lekkers verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen, dus ook in Schoonhoven en omgeving? Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of social media, Mega Marketeers is er om jouw te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet.

Marketing met een missie

Marketing zit in ons DNA en dat krijg je er nooit uit. Het volgen van de laatste trends, het toepassen van de laatste ontwikkelingen op marketing gebied zowel online als offline. M & M gaat geen uitdaging uit de weg. Een geheel custom made marketing plan met als focus het verhaal van jouw bedrijf zo creatief mogelijk onder de aandacht brengen onder jouw doelgroep. Wij schuwen geen middel om het uiteindelijke doel te bereiken want…. Wij zijn marketeers met een missie! En wij zorgen voor een geslaagde missie

Het gouden idee

Jij hebt een gouden idee voor een webshop maar loopt vast met de uitvoering hiervan? Mega Marketeers kunnen jou hierin bijstaan. Een fraaie website is nog geen garantie voor een succesvolle online winkel. Je zult ervoor moeten zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw webshop weten te vinden. Goed vindbaar zijn voor zoekmachines is de eerste vereiste om klanten naar je webshop te trekken.

Je site moet technisch en tekstueel zodanig zijn opgezet dat Google deze oppikt. Mega Marketeers heeft hier de juiste instrumenten voor in huis. Wij bouwen en onderhouden jouw webshop. Schrijven de juiste content en zorgen voor de SEO die Google graag ziet.

Nieuwe site nodig

Wil je een compleet nieuwe website die ook nog eens vindbaar is op Google door middel van SEO dan schrijven wij de juiste content en zorgen voor werkende landingspagina’s voor je nieuwe website. Ook een nieuwe huisstijl en logo behoren tot de mogelijkheden die Mega Marketeers voor jou realiteit kan maken.

Samen pakken we het aan

Samen gaan we in overleg over welke bedrijfs kleuren, je doelgroep, je propositie en bepalen we samen welke richting we opgaan. Hoe gaan we jouw doelgroep benaderen en hoe gaan we ze aanzetten tot actie? Heb je een webshop of fysieke winkel of misschien verkoop je wel diensen. Elk bedrijf heeft een eigen benadering nodig. Mega Marketeers hecht grote waarde aan regelmatig overleg en communicatie zodat wij de juiste weg samen kunnen bewandelen.

Van design tot content creatie en graphics wij zijn er klaar voor. Wij zijn op een missie en die missie is jouw helpen. Helpen met uniek te zijn in je marketing en communicatie zowel online als offline. Een complete re-design van je huidige huisstijl, sociale mediacampagnes of wil je elke week een nieuwe blog voor je website. De Mega Marketeers zijn voor elke opdracht ready to GO.

Portfolio Mega Marketeers