Op zoek naar een online marketing bureau in Lopik?

Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus een kleine 30 minuten rijden en je bent bij ons. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen, dus ook in Lopik en omgeving?  Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of social media, Mega Marketeers is er om jouw te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet. Marketing zit in ons DNA en dat krijg je er niet zomaar uit. Het volgen van de laatste trends, het toepassen van de laatste ontwikkelingen op marketing gebied zowel online als offline. M & M gaat geen uitdaging uit de weg.

Een geheel custom made marketing plan met als focus het verhaal van jouw bedrijf zo creatief mogelijk onder de aandacht brengen onder jouw doelgroep. Wij schuwen geen middel om het uiteindelijke doel te bereiken want…. Wij zijn marketeers met een missie! Heb je een Facebook account wat al jaren niet meer gebruikt word maar wat je toch weer in gebruik wilt nemen om zo in contact te komen met je klanten? Weet je niet of heb je geen tijd om berichten te plaatsen en te maken?

Mega Marketeers helpt jou hierbij, wij maken berichten die relevant zijn voor jouw doelgroep. Ook foto’s en video’s behoren tot de mogelijkheden om je social media kanaal leuk en informatief te houden voor je fanbase. Berichten van jouw bedrijf in Lopik zullen in overleg geplaatst worden.

Heb je een website die geen kliks genereert en weet je niet waarom, laat Mega Marketeers je website doorlichten en met een advies komen zodat je website weer klikken genereert wat uiteindelijk klanten moet opleveren.

Portfolio Mega Marketeers