Home / Online Marketing

SEO pakketten

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Een goede SEO geoptimaliseerde pagina zorgt ervoor dat je hoger in Google komt te staan en meer klanten krijgt. Maar hoe optimaliseer je je website goed voor SEO? Dat kan Mega Marketeers als geen ander! Onze SEO specialisten gaan voor jou aan de slag en zorgen door middel van verschillende tools en strategieën dat jouw pagina hoog komt in Google. Zo krijg je snel meer bezoekers of klanten, zonder dat je daar advertentiekosten voor hoeft te betalen!

  • Kom hoog in de zoekresultaten van Google
  • Meer bezoekers zonder advertentiekosten
  • Mega goede SEO content die je website optimaliseert én informatief is
Bekijk pakketten
triangles-white-2

SEA pakketten

SEA staat voor Search Engine Advertising, vertaald zoekmachine adverteren. Deze advertenties zijn uniek, omdat ze boven de zoekresultaten worden getoond bij het door jou gekozen zoekwoord. Hierdoor zijn deze kliks extreem waardevol, omdat je weet dat men al op zoek is naar wat jij aanbiedt. En Mega Marketeers kan jou helpen het meest uit SEA te halen! Met ijzersterke campagnes en goede optimalisatie zorgen wij dat je bedrijf gevonden wordt in de zoekmachines en dat jij veel klanten en meer omzet uit jouw zoekadvertentiecampagnes haalt.

  • Enorm potentieel bereik: elke seconde wordt er 40.000 keer gegoogled
  • Zorg dat jouw bedrijf gevonden wordt in de zoekmachines
  • Mega veel goede leads
Bekijk pakketten
triangles-white-3

E-mail Marketing pakketten

E-mail marketing wordt tegenwoordig onderschat. Het lijkt heel ouderwets, maar het is nog steeds een van de meest effectieve vormen van marketing. Met een goede e-mailmarketing campagne geef je je leadsregelmatig gepersonaliseerde en relevante informatie. Daardoor krijg je heel veel nieuwe klanten en meer omzet. Het kan alleen wel moeilijk zijn om een goede e-mailcampagne op te zetten. Mega Marketeers helpt je: wij ontwerpen jouw e-mailcampagne van begin tot eind en houden nauwgezet bij of je e-mails worden geopend en gelezen!

Bereik en activeer je leads

Gedetailleerd inzicht in de open en click ratio

Mega goed e-mailcampagne die je veel nieuwe klanten oplevert

Bekijk pakketten

Cornerstone pakketten

De belangrijkste content op je pagina is de zogenoemde cornerstone content. Cornerstone content is, zoals de naam doet vermoeden, de hoeksteen van je website. Het zijn de beste, meest informatieve pagina’s of artikels waarvan je wilt dat ze het hoogste komen in de zoekmachines. Deze teksten zijn heel omvangrijk, vaak meer dan 3000 woorden. We snappen dat niet iedereen tijd heeft om die teksten te schrijven. Daarom kan Mega Marketeers dat voor je doen! Met onze cornerstone pakketten kun je je cornerstone content door ons laten schrijven én onderhouden.

  • Mega goede content die jouw pagina een boost geeft in Google
  • Goed geoptimaliseerd zodat de pagina hoog in de zoekresultaten komt
  • Informatieve content die niet alleen goed is voor jouw positie in Google, maar ook voor je klanten
  • Bekijk pakketten
triangle