Op zoek naar een marketingbureau in Wageningen? 

Op zoek naar een online marketingbureau in Wageningen? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus een kleine 45 minuten rijden bent u bij ons. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen?  Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of social media, Mega Marketeers is er om jou te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet. We zouden graag een keer in langs willen komen in Wageningen. 

Specialisten

Mega Marketeers heeft een team specialisten met marketing in hun bloed. De drive om te scoren en jou van dienst te zijn in marketing. Wil je er een nieuwsbrief uit per e-mail of wil je een complete campagne. Mega marketeers denkt met je mee over de beste strategie die past bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering. 

Social Media 

Heb je een Facebookaccount wat al jaren niet meer gebruikt word maar wat je toch weer in gebruik wilt nemen om zo in contact te komen met je klanten? Weet je niet of heb je geen tijd om berichten te plaatsen en te maken? Mega Marketeers helpt jou hierbij, wij maken berichten die relevant zijn voor jouw doelgroep. Ook foto’s en video’s behoren tot de mogelijkheden om je social mediakanaal leuk en informatief te houden voor je fanbase. Berichten van jouw bedrijf in Lopik zullen in overleg geplaatst worden. 

Website 

Heb je een website die geen kliks genereert en weet je niet waarom, laat Mega Marketeers je website doorlichten en met een advies komen zodat je website weer klikken genereert, wat uiteindelijk klanten moet opleveren.

Wij als marketingbureau kunnen je teksten leveren die uiterst SEO-vriendelijk zijn. Ook kunnen we een gezond linkprofiel voor je maken met externe en interne links. Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact met ons op. 

Portfolio Mega Marketeers