Waardenburg opgelet

Ben jij op zoek naar het online marketingbureau in Waardenburg of omgeving? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jou en je onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus een kleine 37 minuten rijden en je bent bij ons op kantoor. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee en wat lekkers verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen, dus ook in Waardenburg en omgeving? Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of social media, Mega Marketeers is er om jou te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet.

In ons DNA

Online en offline marketing zit in ons DNA en dat krijg je er nooit meer uit. Het volgen van de laatste trends, het toepassen van de laatste ontwikkelingen op marketinggebied zowel online als offline. M & M gaat geen uitdaging uit de weg. Een geheel custom made marketingplan met als focus het verhaal van jouw bedrijf zo creatief mogelijk onder de aandacht brengen onder jouw doelgroep. Wij schuwen geen middel om het uiteindelijke doel te bereiken want…. Wij zijn marketeers met een missie!

Social

Heb je een Social Media account wat al jaren niet meer in gebruik is maar wat je toch weer in gebruik wilt nemen om zo in contact te komen en te blijven met je klanten? Weet je niet of heb je geen tijd om berichten te plaatsen en te maken? Mega Marketeers helpt jou hierbij, wij maken berichten die relevant zijn voor jouw doelgroep met een knipoog en de nodige humor weten wij je klanten te vermaken. Ook foto’s en video’s behoren tot de mogelijkheden om je social media kanaal leuk en informatief te houden voor je fanbase. Berichten van jouw bedrijf in Waardenburg zullen in overleg geplaatst worden.

Heb je een website die geen kliks genereert en weet je niet waarom, laat Mega Marketeers je website doorlichten en met een advies komen zodat je website weer klikken genereert wat uiteindelijk klanten moet opleveren.

Google Adwords

Google Adwords is het grootste platform om online op te adverteren. Elke minuut worden er zo een 2,4 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Geen verassing dus dat Google 80 miljard euro per jaar verdient met adverteerders. Adverteren op Google is populair onder adverteerders, hieronder staan een van de redenen waardoor het zo populair is.

Grip op de kosten

Bepaal zelf de kosten van een klik op de advertentie tot aan het zoekwoord waar een advertentie voor vertoond wordt. Op elk moment is de campagne op te starten en kan hij onderbroken worden. Hierdoor kunnen wijzigingen direct live, en kunnen de nieuwe resultaten direct gemeten worden.

Ready to go

Van design tot content creatie wij zijn er klaar voor. Wij zijn op een missie en die missie is jouw helpen. Helpen met uniek te zijn in je marketing en communicatie zowel online als offline. Een complete re-design van je huidige huisstijl, sociale media campagnes of wil je elke week een nieuwe blog voor je website. De Mega Marketeers zijn voor elke opdracht ready to GO.

Portfolio Mega Marketeers