Op zoek naar een online marketing bureau in Veenendaal of omgeving?

Wij van Mega Marketeers in Vianen zijn er voor jouw onderneming in Veenendaal. We zijn gevestigd in Vianen dus een kleine 38 minuten rijden vanuit Veenendaal en je bent bij ons. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee met iets lekkers verwelkomen wij je voor een goed gesprek bij ons op kantoor. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen, dus ook in Veendendaal en omgeving? Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, webshop, logo, of social media zoals Twitter en Facebook, Mega Marketeers is er om jouw te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet.

Marketing zit in ons DNA en dat krijg je er nooit meer uit. Het volgen van de laatste trends, het toepassen van de laatste ontwikkelingen op marketing gebied zowel online als offline. Mega Marketeers gaat geen enkele uitdaging uit de weg wij gaan ze graag aan. Een geheel custom made marketing plan met als focus het verhaal van jouw bedrijf zo creatief mogelijk onder de aandacht brengen onder jouw doelgroep. Wij schuwen geen middel om het uiteindelijke doel te bereiken want…. Wij zijn marketeers met een missie!

Webshop in Veenendaal

Jij hebt een gouden idee voor een webshop maar loopt vast met de uitvoering hiervan? Mega Marketeers kunnen jou hierin bijstaan. Een fraaie website is nog geen garantie voor een succesvolle online winkel. Je zult ervoor moeten zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw webshop weten te vinden. Goed vindbaar zijn voor zoekmachines is de eerste vereiste om klanten naar je webshop te trekken. 

Je site moet technisch en tekstueel zodanig zijn opgezet dat Google deze oppikt. Mega Marketeers heeft hier de juiste mensen voor in huis. Wij bouwen en onderhouden jouw webshop.

Heb je een website die geen kliks genereert en weet je niet waarom, laat Mega Marketeers je website doorlichten en met een advies komen zodat je website weer kliks genereert wat uiteindelijk klanten moet opleveren.

Samen

Samen gaan we in overleg over welke bedrijfs kleuren, je doelgroep, je propositie en bepalen we samen welke richting we opgaan. Hoe gaan we jouw doelgroep in Veenendaal en omstreken benaderen en hoe gaan we ze aanzetten tot actie? Heb je een webshop of fysieke winkel of misschien verkoop je wel een dienst. Elk bedrijf heeft een eigen tactiek nodig. Mega Marketeers hecht grote waarde aan regelmatig overleg en communicatie zodat wij de juiste weg samen kunnen bewandelen. Van design tot content creatie wij zijn er klaar voor. 

Wij zijn op een missie en die missie is jouw helpen. Helpen met uniek te zijn in je marketing en communicatie zowel online als offline. Een complete re-design van je huidige huisstijl, sociale media campagnes en advertenties of wil je elke week een nieuwe blog voor je website. De Mega Marketeers zijn voor elke opdracht ready to GO.

Portfolio Mega Marketeers