Op zoek naar een marketingbureau in Utrecht?  

Op zoek naar een online marketingbureau in Utrecht? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus een kleine 20 minuten rijden bent u bij ons. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP in Utrecht betekenen?  Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of social media marketing, Mega Marketeers is er om jou te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet. Wij streven naar zoveel mogelijk persoonlijk contact. Een paar keer langskomen op je kantoor in Utrecht lijkt ons alleen maar leuk.

Masterplan

Dan ligt er het masterplan voor je, jouw idee uitgewerkt tot een mooi boekwerk waar de bank van gaat smullen. Denk je nu werkelijk dat de bank jouw plan gelijk goed gaat keuren? Nee toch zeker. Bedenk goed bij jezelf dat ze al duizenden van dit soort masterplan boekwerken hebben gezien, gelezen en afgekeurd hebben. Waarom zou die van jou dan wel goed genoeg zijn? Ongeacht of je er een professioneel bedrijf voor hebt ingeschakeld geeft dat geen enkele garantie. 

SEO

SEO, (dat staat voor zoekmachine optimalisatie) is een term dat in de online marketing vaak gebruikt wordt. Maar wat is het precies en wat heb je eraan? SEO is een verzamelnaam van technieken die je gebruikt om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen bij zoekmachines. Er zijn niet een paar trucjes waarmee je even op nummer één komt, want dan zou iedereen dat doen. Honderden factoren bepalen of je website hoog of laag in de zoekresultaten komt te staan.  

Wij als marketingbureau kunnen je teksten leveren die uiterst SEO-vriendelijk zijn. Ook kunnen we een gezond linkprofiel voor je maken met externe en interne links. 

Lees meer 

Klikratio

Dat je liever op nummer 1 wilt staan in plaats van op nummer 5 spreekt voor zich. Maar dit verschilt sterk per geval. De kans dat mensen dan op je website klikken is dan namelijk een stuk groter. Uit dit rapport blijkt dat de eerste plaats gemiddeld een CTR heeft van 21,12%.   

De tweede plaats CTR = 10,65 %  

De Derde plaats: CTR = 7,57%  

De Vierde plaats: CTR = 4,66%  

De Vijfde plaats een CTR = 3,42%  

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Twijfel niet en bel ons vandaag nog.

Portfolio Mega Marketeers