Online Marketingbureau in Soest?

Op zoek naar een online marketingbureau in Soest? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. Vanaf Soest is het binnen een half uur te rijden naar onze vestiging in Vianen. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen? Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of Social media, Mega Marketeers is er om jou te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet.

Google Adwords

Google Adwords is het grootste platform om online op te adverteren. Elke minuut worden er zo een 2,4 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Niet een verassing dus dat Google 80 miljard euro per jaar verdient met adverteerders. Adverteren op Google is populair onder adverteerders, hieronder staan een van de redenen waardoor het zo populair is.

Voordelen

Grip op de kosten

Bepaal zelf de kosten van een klik op de advertentie tot aan het zoekwoord waar een advertentie voor vertoond wordt. Op elk moment is de campagne op te starten en kan hij onderbroken worden. Hierdoor kunnen wijzigingen direct live, en kunnen de nieuwe resultaten direct gemeten worden.

Meetbaar

Het geheim van een goede Adwords campagne ligt in het constant optimaliseren. Door Google Analytics kunt u precies zien hoe de klanten op uw website bewegen. Ook op Adwords zelf kunt u bijhouden hoe uw advertenties presteren.

Efficiënt uw doelgroep bereiken

Het voordeel van adverteren op zoekmachines is dat u mensen bereikt die al geïnteresseerd zijn in uw product, anders zouden ze niet zoeken naar het product. Door uw campagne zo relevant mogelijk maken zorgt u ervoor dat u alleen de serieuze klanten kan targeten die ook daadwerkelijk voor conversies zorgen.

Bent u na het lezen benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Klik hier om contact met ons mee te nemen.

Portfolio Mega Marketeers