Opzoek naar een marketing bureau?

Op zoek naar een online marketingbureau in Oosterwijk? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus een kleine 42 minuten rijden en je bent bij ons. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen, dus ook in Oosterwijk en omgeving? Of je nu toe bent aan een nieuwe website een complete huisstijl, logo, of social media, Mega Marketeers is er om jou te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet.

Mega Marketeers heeft een team specialisten met marketing in hun DNA de drive om te scoren en jou van dienst te zijn in marketing. Wil je er een nieuwsbrief uit per e-mail of wil je een complete campagne opzetten. Mega marketeers denkt met je mee over de beste strategie die past bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering.

Social media

Heb je verschillende social media accounts die al jaren stil liggen maar die je toch weer in gebruik wilt nemen om zo in contact te komen en te blijven met je klanten? Weet je niet of heb je geen tijd om berichten te plaatsen en te maken? Mega Marketeers helpt jou hierbij, wij maken berichten die relevant zijn voor jouw doelgroep. Ook foto’s en video’s behoren tot de mogelijkheden om je social media kanaal leuk en informatief te houden voor je fanbase. Berichten van jouw bedrijf in Oosterwijk en omgeving zullen in overleg geplaatst worden.

Google Adwords

Bepaal zelf de kosten van een klik op de advertentie tot aan het zoekwoord waar een advertentie voor vertoond wordt. Op elk moment is de campagne op te starten en kan hij onderbroken worden. Hierdoor kunnen wijzigingen direct live, en kunnen de nieuwe resultaten direct gemeten worden.

Meetbaar

Het geheim van een goede Adwords campagne ligt in het constant optimaliseren. Door Google Analytics kunt u precies zien hoe de klanten op uw website bewegen. Ook op Adwords zelf kunt u bijhouden hoe uw advertenties presteren.

Efficiënt uw doelgroep bereiken

Het voordeel van adverteren op zoekmachines is dat u mensen bereikt die al geïnteresseerd zijn in uw product, anders zouden ze niet zoeken naar het product. Door uw campagne zo relevant mogelijk maken zorgt u ervoor dat u alleen de serieuze klanten kan targeten die ook daadwerkelijk voor conversies zorgen.

Alles in een

Mega Marketeers kan niet alleen je online marketing verzorgen maar ook je offline marketing. Wil je graag adverteren in een krant, wil je je bedrijf groot zien stralen op een enorme reclamezuil langs de A2 of moeten er flyers ontworpen worden? Mega Marketeers kan je in al deze marketing uittingen bijstaan zodat jij er geen omkijken naar hebt. Door ons grote netwerk hebben we voor alles een passende en creatieve oplossing.

Portfolio Mega Marketeers