Opzoek naar een marketingbureau in Nijmegen? 

Op zoek naar een online marketingbureau in Nijmegen? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus vanaf Nijmegen bent u in een kleine 50 minuten rijden bij ons. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen.? Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of social media beheer. Mega Marketeers kan je hierbij bijstaan. 

SEO

SEO, dat staat voor zoekmachine optimalisatie, is een term dat in de online marketing vaak gebruikt wordt. Maar wat is het precies en wat heb jij eraan? SEO is een verzamelnaam van technieken die je gebruikt om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen bij zoekmachines. Er zijn niet een paar trucjes waarmee je even op nummer één komt, want dan zou iedereen dat doen. Honderden factoren bepalen of je website hoog of laag in de zoekresultaten komt te staan.  

Wij als marketingbureau kunnen je teksten leveren die uiterst SEO-vriendelijk zijn. Ook kunnen we een gezond linkprofiel voor je maken met externe en interne links naar en van je pagina.  

Klikratio

Dat je liever op nummer 1 wilt staan in plaats van op nummer 5 spreekt voor zich. De kans dat mensen dan op je website klikken is dan namelijk een stuk groter. Maar dit verschilt sterk per zoekwoord en situatie.  Uit dit rapport blijkt dat de eerste plaats gemiddeld een CTR heeft van 21,12%.   

De tweede plaats CTR = 10,65 %  

De Derde plaats: CTR = 7,57%  

De Vierde plaats: CTR = 4,66%  

De Vijfde plaats een CTR = 3,42%  

Lees hier meer

Bent u na het lezen benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Klik hier om contact met ons mee te nemen.

Portfolio Mega Marketeers