Op zoek naar een online marketing bureau in Lexmond?

Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw bedrijf in Lexmond. We zijn gevestigd in Vianen dus binnen 20 minuten rijden en je bent bij ons op kantoor in Vianen. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek op kantoor of we komen bij jou langs. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen, dus ook in Lexmond en omgeving? Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of social media, Mega Marketeers is er om jouw te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet.

Heb je een Facebook, Twitter of Instagram account wat al jaren niet meer of onregelmatig gebruikt word maar wat je toch weer in gebruik wilt nemen om zo in contact te komen met je klanten? Weet je niets te plaatsen of heb je geen tijd om berichten te plaatsen en te maken? Mega Marketeers helpt jou hierbij, wij maken berichten die relevant zijn voor jouw doelgroep. Ook foto’s en video’s behoren tot de mogelijkheden om jouw social media kanaal leuk en informatief te houden voor je fanbase. Berichten van jouw bedrijf in Lexmond zullen in overleg geplaatst worden.
 
Google Adwords 

Google Adwords is het grootste platform om online op te adverteren. Elke minuut worden er zo een 2,4 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Geen verassing dus dat Google 80 miljard euro per jaar verdient met adverteerders. Adverteren op Google is populair onder adverteerders, hieronder staan een van de redenen waardoor het zo populair is.

Voordelen

Meetbaar

Het geheim van een goede Adwords campagne ligt in het constant optimaliseren. Door Google Analytics kunt u precies zien hoe de klanten op uw website bewegen. Ook op Adwords zelf kunt u bijhouden hoe uw advertenties presteren.

Efficiënt uw doelgroep bereiken

Het voordeel van adverteren op zoekmachines is dat u mensen bereikt die al geïnteresseerd zijn in uw product, anders zouden ze niet zoeken naar het product. Door uw campagne zo relevant mogelijk maken zorgt u ervoor dat u alleen de serieuze klanten kan targeten die ook daadwerkelijk voor conversies zorgen.

WEBSHOP

Jij hebt een gouden idee voor een webshop maar loopt vast met de uitvoering hiervan? Mega Marketeers kunnen jou hierin bijstaan. Een fraaie website is nog geen garantie voor een succesvolle online winkel. Je zult ervoor moeten zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw webshop weten te vinden. Goed vindbaar zijn voor zoekmachines is de eerste vereiste om klanten naar je webshop te trekken.

Portfolio Mega Marketeers