Op zoek naar een online marketing bureau in Leerdam?

Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw bedrijf, winkel of webshop. We zijn gevestigd in Vianen dus een kwartiertje rijden en je bent bij ons op kantoor of nodig Mega Marketeers uit. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen, dus ook in Leerdam en omgeving? Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, of social media, Mega Marketeers is er om jouw te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet.

Mega Marketeers heeft een team specialisten met marketing in hun DNA de drive om te scoren en jouw van dienst te zijn in marketing. Wil je er een nieuwsbrief uit per e-mail of wil je een complete campagne. Mega marketeers denkt met je mee over de beste strategie die past bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering.

Heb je een website die geen kliks genereert en weet je niet waarom, laat Mega Marketeers je website doorlichten en met een advies komen zodat je website weer klikken genereert wat uiteindelijk klanten moet opleveren.
Wil je een compleet nieuwe website die ook nog eens vindbaar is op Google door middel van SEO dan schrijven wij de juiste content en zorgen voor werkende landingspagina’s voor je nieuwe website. Ook een nieuwe huisstijl en logo behoren tot de mogelijkheden die Mega Marketeers voor jou realiteit kan maken.
Google Adwords 

Google Adwords is het grootste platform om online op te adverteren. Elke minuut worden er zo een 2,4 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Geen verassing dus dat Google 80 miljard euro per jaar verdient met adverteerders. Adverteren op Google is populair onder adverteerders, hieronder staan een van de redenen waardoor het zo populair is.

Voordelen Adwords

Grip op de kosten 
Bepaal zelf de kosten van een klik op de advertentie tot aan het zoekwoord waar een advertentie voor vertoond wordt. Op elk moment is de campagne op te starten en kan hij onderbroken worden. Hierdoor kunnen wijzigingen direct live, en kunnen de nieuwe resultaten direct gemeten worden.

Meetbaar 
Het geheim van een goede Adwords campagne ligt in het constant optimaliseren. Door Google Analytics kunt u precies zien hoe de klanten op uw website bewegen. Ook op Adwords zelf kunt u bijhouden hoe uw advertenties presteren.

Portfolio Mega Marketeers