Op zoek naar een marketingbureau in Harderwijk? 

Op zoek naar een online marketingbureau in Harderwijk? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus in drie kwartiertjes rijden bent u bij ons. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen?  Of je nu een nieuwe website wilt, webshop, een complete huisstijl, logo, of social media, Mega Marketeers is er om jou te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet. We zouden graag een keer in langs willen komen in Harderwijk. 

Meer dan een online marketingbureau

Mega Marketeers kan niet alleen je online marketing ontzorgen maar ook je offline marketing kunnen we doen. Wil je graag adverteren in een krant, wil je je bedrijf groot zien stralen op een enorme reclamezuil langs de A28 of moeten er flyers ontworpen worden? Mega Marketeers kan je in al deze marketing uitingen bijstaan zodat jij er geen omkijken naar hebt. Door ons grote netwerk hebben we voor alles een passende en creatieve oplossing. 

Google Adwords

Google Adwords is het grootste platform om online op te adverteren. Elke minuut worden er zo’n 2,4 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Geen verassing dus dat Google 80 miljard euro per jaar verdient met adverteerders. Adverteren op Google is populair onder adverteerders, hieronder staan een van de redenen waarom het zo populair is.  

Voordelen

Grip op de kosten  

Bepaal zelf de kosten van een klik op de advertentie tot aan het zoekwoord waar een advertentie voor vertoond wordt. Op elk moment is de campagne op te starten en kan hij onderbroken worden. Hierdoor kunnen wijzigingen direct live, en kunnen de nieuwe resultaten direct gemeten worden.  

Meetbaar  

Het geheim van een goede Adwords campagne ligt in het constant optimaliseren. Door Google Analytics kunt u precies zien hoe de klanten op uw website bewegen. Ook op Adwords zelf kunt u bijhouden hoe uw advertenties presteren.  

Efficiënt uw doelgroep bereiken  

Het voordeel van adverteren op zoekmachines is dat u mensen bereikt die al geïnteresseerd zijn in uw product, anders zouden ze niet zoeken naar het product. Door uw campagne zo relevant mogelijk maken zorgt u ervoor dat u alleen de serieuze klanten bereikt die ook daadwerkelijk voor conversies zorgen, dat bespaart je weer overbodige kliks.

Wij als marketingbureau kunnen wij je ondersteunen of nemen zelfs het Google Adwords uithanden . Ook kunnen we een gezond linkprofiel voor je maken met externe en interne links. Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact met ons op. 

Portfolio Mega Marketeers