Online Marketing Bureau in Dordrecht?

Op zoek naar een online marketingbureau in Dordrecht en omstreken? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jou en je bedrijf. We zijn gevestigd in Vianen dus een kleine 45 minuten rijden en je bent bij ons op kantoor. Onder het genot van een lekkere bak koffie en iets lekkers verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen? Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, webshop of social media, Mega Marketeers is er om jou te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet.

Marketing zit in ons DNA en dat krijg je er nooit meer uit. Het volgen van de laatste trends, het toepassen van de laatste ontwikkelingen op marketinggebied zowel online als offline. M & M gaat geen uitdaging uit de weg dus kom maar op. Een geheel custom made marketingplan met als focus het verhaal van jouw bedrijf zo creatief mogelijk onder de aandacht brengen onder jouw doelgroep. Wij schuwen geen middel om het uiteindelijke doel te bereiken want…. Wij zijn marketeers met een missie!

Persoonlijk contact

Mega Marketeers heeft een team specialisten met marketing in hun DNA de drive om te scoren en jou van dienst te zijn in marketing. Wil je een nieuwsbrief versturen per e-mail of wil je dat Mega Marketeers een complete campagne voor je uitzet. Mega marketeers denkt met je mee over de beste strategie die past bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering.

SEO

Wil je een compleet nieuwe website die ook nog eens vindbaar is op Google door middel van SEO? Wij schrijven de juiste content en zorgen voor werkende landingspagina’s voor je nieuwe website. Van SEO-vriendelijke content tot linkbuilding, wij doen het allemaal.

Google Adwords

Google Adwords is het grootste platform om online op te adverteren. Elke minuut worden er zo een 2,4 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Geen verassing dus dat Google 80 miljard euro per jaar verdient met adverteerders. Adverteren op Google is populair onder adverteerders, hieronder een de redenen waardoor het zo populair is.

Voordelen

Grip op de kosten

Bepaal zelf de kosten van een klik op de advertentie tot aan het zoekwoord waar een advertentie voor vertoond wordt. Op elk moment is de campagne op te starten en kan hij onderbroken worden. Hierdoor kunnen wijzigingen direct live, en kunnen de nieuwe resultaten direct gemeten worden.

Meetbaar

Het geheim van een goede Adwords campagne ligt in het constant optimaliseren. Door Google Analytics kunt u precies zien hoe de klanten op uw website bewegen. Ook op Adwords zelf kunt u bijhouden hoe uw advertenties presteren.

Efficiënt uw doelgroep bereiken

Het voordeel van adverteren op zoekmachines is dat u mensen bereikt die al geïnteresseerd zijn in uw product, anders zouden ze niet zoeken naar het product. Door uw campagne zo relevant mogelijk maken zorgt u ervoor dat u alleen de serieuze klanten kan targeten die ook daadwerkelijk voor conversies zorgen buiten Dordrecht om.

Bent u na het lezen benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Klik hier om contact met ons mee te nemen.

Portfolio Mega Marketeers