Online Marketingbureau in Culemborg?

Op zoek naar een online marketingbureau in Culemborg? Wij van Mega Marketeers zijn er voor jouw onderneming. We zijn gevestigd in Vianen dus een kleine 30 minuten rijden en je bent bij ons. Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee verwelkomen wij je voor een goed gesprek. Wat kan Mega Marketeers voor ondernemers in MKB of ZZP betekenen, dus ook in Culemborg en omgeving?  Of je nu een nieuwe website wilt, een complete huisstijl, logo, webshop of social media, Mega Marketeers is er om jou te helpen aan een optimale vindbaarheid op het internet.

Mega Marketeers heeft een team specialisten met marketing in hun DNA de drive om te scoren en jou van dienst te zijn in marketing. Wil je er een email marketing campagne of wil je een complete rebranding. Mega marketeers denkt met je mee over de beste strategie die past bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering.

Heb je een Facebookaccount wat al jaren niet meer gebruikt word maar wat je toch weer in gebruik wilt nemen om zo in contact te komen met je klanten? Weet je niet of heb je de tijd niet om content te plaatsen en te maken? Mega Marketeers helpt jou hierbij, wij maken berichten die relevant zijn voor jouw doelgroep. Ook foto’s en video’s behoren tot de mogelijkheden om je social mediakanaal leuk en informatief te houden voor je fanbase. Berichten van jouw bedrijf in Culemborg zullen in overleg geplaatst worden.

Google Ads

Google Ads is het grootste platform om online op te adverteren. Elke minuut worden er zo een 2,4 miljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Geen verassing dus dat Google 80 miljard euro per jaar verdient met adverteerders. Adverteren op Google is populair onder adverteerders, hieronder staan een van de redenen waardoor het zo populair is.

Voordelen Adwords

  • Grip op de kosten

Bepaal zelf de kosten van een klik op de advertentie tot aan het zoekwoord waar een advertentie voor vertoond wordt. Op elk moment is de campagne op te starten en kan hij onderbroken worden. Hierdoor kunnen wijzigingen direct live, en kunnen de nieuwe resultaten direct gemeten worden.

  • Meetbaar

Het geheim van een goede Adwords campagne ligt in het constant optimaliseren. Door Google Analytics kunt u precies zien hoe de klanten op uw website bewegen. Ook op Adwords zelf kunt u bijhouden hoe uw advertenties presteren.

  • Efficiënt uw doelgroep bereiken

Het voordeel van adverteren op zoekmachines is dat u mensen bereikt die al geïnteresseerd zijn in uw product, anders zouden ze niet zoeken naar het product. Door uw campagne zo relevant mogelijk maken zorgt u ervoor dat u alleen de serieuze klanten kan targeten die ook daadwerkelijk voor conversies zorgen. Klik hier om contact met ons mee te nemen.

Portfolio Mega Marketeers