We zijn in de ban van het coronavirus, maar bij Mega Marketeers is er ook reden tot een feestje! Sinds afgelopen vrijdag hebben we namelijk een gloednieuwe en (al zeggen we het zelf) erg mooie site! Bekijk hem hier!

Met onze nieuwe website is er een hoop veranderd en veel verbeterd. De grootste verandering is ons nieuwe aanbod en de daarbij horende nieuwe aanpak. Vanaf nu bieden wij uitsluitend pakketten aan in plaats van losse diensten. Waarom? Wij zijn van mening dat marketing transparant en duidelijk moet zijn. Bij veel marketing bedrijven is het niet erg duidelijk wat je precies krijgt als je iets bij hen afneemt. Door onze aanpak kun je je vooraf uitgebreid oriënteren en weet je bij het aanschaffen van een pakket precies wat je krijgt, welke resultaten je kunt verwachten en wat het kost. Daardoor kun je precies inkopen wat jij nodig hebt, wat zal leiden tot meer omzet en/of klanten!

Voor ieder wat wils

We hebben maar liefst 53 pakketten, waarin wij onder meer online marketing, social advertising en web development aanbieden. Zo is er voor ieder bedrijf en ieder budget wat wils! Het menu is daarnaast ook een stuk overzichtelijker geworden, zodat mensen makkelijk kunnen navigeren en meteen vinden waar ze naar op zoek zijn.

Daarnaast hebben we nagedacht over een nieuwe aanpak van onze diensten. Wij hebben slimmere en efficiëntere manieren van zowel websites als content ontwerpen en maken ontwikkeld, waardoor wij in minder tijd meer omzet voor jou kunnen realiseren. Wij blijven continu nadenken en aanscherpen om onze klanten het allerbest van dienst te zijn!

Met deze nieuwe aanpak en strakke lay-out zijn we ervan overtuigd dat wij de klant het allerbeste van dienst kunnen zijn. Hij heeft uitgebreide keuzemogelijkheid, kan makkelijk vinden waar hij naar op zoek is, weet precies wat hij kan verwachten en wordt geholpen door experts die slim en efficiënt meer omzet weten te realiseren. Een mooi staaltje werk, al zeggen we het zelf!

Mocht jij nou enthousiast geworden zijn van deze blog en ook zelf een nieuwe, snellere en overzichtelijkere website willen? Dat kan! Mega Marketeers biedt onder andere website design pakketten en web development pakketten aan. Bij het eerste ontwerpen wij een website voor je, bij het laatste bouwen wij hem ook van top tot teen! Of wil je gewoon eens kijken welke pakketten wij allemaal aanbieden? Dat kan hier!

Hey, heb je kunnen vinden wat je zocht?

Wat hoopte je te vinden op onze website?