Herken jij jezelf in deze situaties

“Ik heb alweer een tijdje geleden meer dan € 4000,- uitgegeven aan een nieuwe website, maar nu 2 jaar later heb ik nog steeds niet de gewenste conversies op mijn webshop.”

“Ik heb een fysieke winkel in dameskleding en had er voor gekozen om ook een webshop ernaast op te zetten, maar meer dan 90% van mijn omzet komt nog steeds uit de winkel en ik wil meer mensen binnen hebben.”

“De aantallen website bezoeken groeit maar mijn omzet blijft achter, ik heb geen idee wat hiervan de oorzaak is want ik heb best scherpe prijzen en verkoop kwalitatieve sieraden .”

“Nadat ik 6 maanden gewerkt hebt met een social media expert heb ik duizenden euro’s uitgegeven aan extra bereik en volgers maar als ik iets post heb ik nog steeds weinig bereik en reacties”

“Ik ben nu al 3 jaar bezig met een online programma om mensen te helpen af te vallen. Na verschillende cursussen en adviezen lukt het nog steeds niet om mijn Webinars vol te krijgen en is mijn budget alleen maar gedaald.”

Hierboven lees je een greep uit reacties van ondernemers die vastliepen en bij Mega Marketeers uitkwamen voor oplossingen en waar wij oplossingen voor hebben gevonden. In vele gevallen resulteerde dit in conversie verhoging van 23% en omzet verhogingen van meer dan 30%.

 

Als ondernemer is de online aanwezigheid niet meer weg te denken of je nu een fysieke winkel hebt of alleen een webshop. Maar je hebt wel per situatie verschillende online strategieën nodig, ook om een winkel weer vol te krijgen.

 

Mega Marketeers heeft een model ontwikkelt om inzichtelijk te maken in hoeverre wij jouw conversie of aantallen klanten in de winkel kunnen verhogen.

 

Wil jij weten hoeveel meer conversie en omzet wij voor jou kunnen realiseren vul dan onderstaande vragen in en binnen 24 uur ontvang je onze berekening, resultaat en advies.

Vul hier de calculator in

Vul het onderstaande formulier in!

Vul hieronder de gegevens in en ontvang tips, onze inschatting en een uitnodiging voor een vrijblijvende kennismaking.

Omschrijf kort je doelgroep*

Welke vorm bezit je nu?*

WebshopWinkel met websiteWinkel met webshop

In welke branch zit je?*

Welke online marketing tools gebruik je?*

FacebookFacebook AdsGoogle AdsLinkedInLinkedIn AdsOverige

Wat is je omzet indicatie?*

€ 500 tot € 9999 per maand€ 10.000 tot € 49.999 per maand€ 50.000 of meer

Hoeveel meer omzet wil je genereren?*

5% tot 20%21% tot 40%41% tot 60%61% tot 80%81% tot 100%

Hoeveel besteed je per maand aan online marketing?*

Algemene gegevens

* verplicht