Website ontwerpen & bouwen

De website van elk bedrijf is vaak de eerste kennismaking en daarmee ook de eerste indruk die een klant van een bedrijf krijgt. Ook wel de online etalage van een bedrijf genoemd. Daarom is het niet alleen belangrijk dat de website er representatief uit ziet, maar het moet de klant ook triggeren om meer te weten te willen komen over dat bedrijf. De website moet bovenal goed navigeerbaar zijn, zodat de bezoeker zonder al te veel moeite kan vinden waar hij naar op zoek is.

  Responsive website of website geschikt voor alle devices

  Gebruiksvriendelijk

  En natuurlijk een Mega verbluffend ontwerp

Website diensten
Webshop diensten

Webshop ontwerpen & bouwen

Een fraaie website is nog geen garantie voor een succesvolle online winkel. Je zult ervoor moeten zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw webshop weten te vinden. Goed vindbaar zijn voor zoekmachines is de eerste vereiste om klanten naar je webshop te trekken.

Je site moet technisch en tekstueel zodanig zijn opgezet dat Google deze oppikt. Mega Marketeers heeft hier de juiste deskunigheid voor in huis. Wij bouwen en onderhouden jouw webshop.

  Responsive webdesign, website geschikt voor alle devices

  Implementatie van Woocommerce en Mollie payments

  En natuurlijk een Mega verbluffend ontwerp

Logo ontwerp

Elk bedrijf wil uniek en herkenbaar zijn en de beste manier om dat te bereiken is een logo. Voor de rest van het bestaan je bedrijf blijft een logo het eerste punt van herkenning. Elk bedrijf onderscheid zich van de concurrent door een krachtige uitstraling en herkenbare kleuren. Voordat je het logo kiest zal Mega Marketeers eerst enkele ontwerpen maken en deze vervolgens met jou bespreken. Mega Marketeers zal jou hierin begeleiden en adviseren tot het eindresultaat 100 % is.

  Responsive logo, te schalen naar elk formaat

  Geheel ontwerpproces met input en feedback

  Een Mega uniek en tijdloos ontwerp

Logo creatie diensten
Adwords diensten

SEO

SEO zorgt ervoor dat bedrijven beter gratis vindbaar worden op Google en andere zoekmachines zonder dure advertentiekosten. Door sterke content en opvallende foto’s en video’s zorgen wij dat jouw website volledig geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google.

Optimaal rendement halen uit jouw website door meer conversies die uiteindelijk tot sales moeten leiden.

  Goede vindbaarheid op Google

  Het optimaal bekijken van uw huidige website

  Geven van Mega goed advies

Huisstijl ontwerp

Elk bedrijf begint met een uitgekiende strategie. Hier valt ook je complete huisstijl onder. Daarmee bedoelen we niet alleen je logo of website maar ook de manier hoe jouw bedrijf zich herkenbaar in de markt wil zetten. Mega Marketeers kan jou huisstijl zo ontwerpen dat deze perfect pas bij de cultuur van je bedrijf zodat alles naadloos op elkaar aansluit. Kleuren, lettertype, strak of modern, wij hebben de kennis in huis voor een herkenbare huisstijl. Samen met jou bespreken we je wensen waar wij een compleet plaatje van maken

  Herkenbaarheid

  Geheel ontwerpproces met input en feedback

  Een Mega opvallend en tijdloos ontwerp

Huisstijl diensten
Overige diensten

SEA

Bij SEA (Search Engine Advertising) adverteer je via zoekmachines. Elke seconde worden er zo’n 40.000 zoekopdrachten gezocht op google. Dit is een enorm bereik en een gemiste kans om hier geen gebruik van te maken. Goede blogs zijn goed voor de SEO en laten zien dat je veel van je producten/ diensten af weet. De klant zal dan eerder naar je bedrijf komen voor vragen of aankopen. Social Media maakt het mogelijk om op elk gewenst moment via meerdere kanalen relaties te onderhouden met klanten en nieuwe klanten te bereiken. 

  Creatieve ontwerpen

  En natuurlijk Mega coole teksten