Belettering

Mega Marketeers is dé specialist op het gebied van autobelettering, bestelwagenbelettering en vrachtwagenbelettering. Van alle reclamemiddelen die wij tot uw beschikking hebben, is autoreclame misschien wel de beste en de voordeligste. Door middel van een eenmalige investering bent u jarenlang verzekerd van een aansprekende en opvallende boodschap. Met belettering trekt u gegarandeerd veel aandacht.

Uit een recent onderzoek dat is uitgevoerd door het CBR is gebleken dat een wagen die voorzien is van belettering ongeveer 160.000 keer per maand bekeken wordt. Dit komt neer op bijna 2 miljoen keer per jaar!

Vrachtwagens en Trailers

De enorme omvang van het reclamevak van een vrachtwagen biedt veel mogelijkheden om uw logo of boodschap onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Ook met een simpele uiting zoals uw logo of bedrijfsnaam trekt u ongetwijfeld veel aandacht. Heeft u grotere plannen?

Mega Marketeers kan vrachtwagens ook voorzien van een complete full colour belettering of een persoonlijk ontwerp. Hiermee verandert u uw truck zonder veel moeite in een opvallende verschijning op de weg. Voor dit alles en meer kunt u bij Mega Marketeers terecht.

Bedrijfswagens

Heeft u een of meerdere bedrijfswagens rijden? Maak hier dan gebruik van door uw bedrijfswagens te laten bestickeren. Voor relatief lage kosten heeft u een opvallend rijdende advertentie! Voertuigreclame is relatief goedkoop en ook nog eens erg duurzaam. Na het aanbrengen van de opdruk kunt u jaren rondrijden met uw reclameboodschap.

Onderzoek wijst uit dat reclameboodschappen op bedrijfswagens ongeveer 2 miljoen keer per jaar bekeken worden. Laat deze kans dus niet aan u voorbijgaan en neem contact met ons op of vraag nu vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Raamstyling

Belettering van ramen is een erg populaire manier om de aandacht van de klant te trekken. Dit kunt u uiteraard doen door uw ruiten te voorzien van uw bedrijfsnaam of logo, maar ook door de ramen in hun geheel te beplakken met een creatief ontwerp of een slimme boodschap. Wat u ook in gedachte heeft, u kunt hiervoor terecht bij Mega Marketeers.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van professionele raamstyling. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Reclame borden

Reclameborden zijn al jaren dé manier om uw boodschap over te brengen op uw toekomstige klanten. Dat is niet verassend, dit product is immers zeer werkzaam en veelzijdig inzetbaar. Door de juiste boodschap op de juiste manier vorm te geven, trekt u zonder moeite de aandacht van een grote groep potentiële klanten. Mega Marketeers kan ervoor zorgen dat u opvalt tussen de vele reclameborden die overal staan.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hierbij centraal. Wij houden rekening met uw wensen en verwachtingen en voegen hier bovendien onze technische kennis en expertise aan toe. U ontvangt gegarandeerd een spetterend eindresultaat.

Gallerij